TCM Netherlands

 • Met de groei van de wereldmarkt groeit tegelijkertijd de concurrentie en het is vaak van fundamenteel belang om fysiek in het land waar men zaken doet aanwezig te zijn. Bedrijfsactiviteiten worden steeds vaker naar het buitenland verplaatst. Omdat bedrijven met hun voeten nog in Nederland staan, wordt ook vanuit Nederland actie ondernomen als na levering betaling uitblijft. Dan blijkt dat taalproblemen, gebrekkige kennis over wet- en regelgeving, cultuurverschillen en zelfs het tijdsverschil het innen van rekeningen er niet gemakkelijker op maken. Er is geen afgestemde wetgeving op het gebied van betalingsverkeer tussen de diverse landen binnen Europa. Zelfs niet tussen landen binnen eenzelfde taalgebied. Deze kennis heeft de filosofie van TCM Group international Ltd. mede vormgegeven: werk vanuit het land waarin de debiteur zich bevindt, met de mensen uit dat land. Deze werkwijze heeft ingrijpende gevolgen, de incassoperformance verbetert enorm. Binnen onze kantoren staan circa 4.500 medewerkers tot uw beschikking. Samen lossen zij jaarlijks rond de 14,5 miljoen incassoproblemen op.

  Het realiseren van uw doelstelling is onze uitdaging. En geen uitdaging is ons te groot. Of te klein! Wij maken geen verschil tussen het kleinbedrijf, een internationaal opererende onderneming en een non-profitorganisatie. We staan van oudsher voor iedereen klaar.

  TCM Netherlands wint ook dit jaar weer internationale prijs voor incassokwaliteit

  Op de in Beijing in China gehouden, jaarlijkse conferentie van TCM Group International Ltd, een wereldwijde organisatie van meer dan 150 onafhankelijke, internationale incasso-ondernemingen, eindigde TCM Netherlands, zusterbedrijf van Nationaal Incasso Bureau, dit jaar als tweede incassobureau in de strijd om de Global Quality Award. TCM Netherlands ontving de prijs om de kwaliteit en dienstverlening op het gebied van incasso.

   

  TCM Netherlands ontving in 2012 ook al een prijs maar toen was dat een vierde plaats. De Quality Award wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt. De criteria voor de toekenning zijn: de kwaliteit van de incassodienstverlening en de kwaliteit van de rapportage. “We zijn verheugd en zeer trots. Deze prijs is voor ons een beloning en motivatie om in de toekomst steeds hoge kwaliteit te blijven bieden aan onze klanten. Niet alleen nationaal maar ook internationaal zijn op maat gemaakte, betrouwbare en rendabele incasso-oplossingen van belang.”, aldus Hennie Wesselsz, eigenaar van TCM Netherlands. Effectief incasseren in het buitenland wordt voor veel bedrijven met de tegenwoordige globalisering, steeds belangrijker. TCM heeft een unieke aanpak. Het bureau werkt vanuit het land waar de debiteur zich bevindt, met de mensen uit dat land. De TCM medewerkers zijn bekend met de lokale wet- en regelgeving en de TCM medewerkers spreken de taal. Binnen de TCM kantoren, verdeeld over ruim 150 landen, zijn circa 4.500 medewerkers ter beschikking. Samen lossen zij jaarlijks rond de 14,5 miljoen incassoproblemen op. Wilt u meer weten kijk dan op www.tcmnetherlands.nl

 • tcmlogo

  Hennie Wesselsz

  Hennie Wesselsz

  Contactgegevens

  • Adres:
   Waterlandlaan 80, 1441 MR Purmerend
  • E-mail: info@nulltcmnetherlands.nl
  • Telefoon: +31(0)88 12 22 291
  • Website: www.tcmnetherlands.nl