Tase Wonen & Slapen / Pronto Wonen Volendam

 • Tase Wonen & Slapen

  Tase Wonen is al méér dan 50 jaar een begrip in Volendam en Noord-Holland. Door onze uitgebreide expertise op het gebied van wonen en slapen voorzien wij klanten van Purmerend tot Zaandam en van Hoorn tot Amsterdam van deskundig en persoonlijk advies over hun interieur en helpen hen de juiste keuzes te maken voor hun inrichting.

  Showroom vol inspiratie en woonplezier

  In onze showroom aan de Woonboulevard Volendam wordt in diverse stijlstudio’s een groot aantal woonstijlen gepresenteerd. 7500 m2 vol woonplezier; van landelijk tot modern en van industrieel tot romantisch, je vindt ze allemaal onder één dak in Volendam. Laat je inspireren op onze zorgvuldig gestileerde afdelingen en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie meubels, woonaccessoires en slaapcomfort. Woonwinkelen wordt genieten bij Tase Wonen.

  De beste merken tegen de beste prijzen

  Laat je verrassen door de eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige meubelen van IN.HOUSE, bezoek de inspirerende Pronto shop vol trendy accessoires en voordelig geprijsde meubels of vind het perfecte matras voor een goede nachtrust op onze slaapafdeling. Tase Wonen biedt je de beste merken tegen de beste prijzen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, wilt aanschuiven aan een nieuwe tafel of jouw hele interieur toe is aan een opfrisbeurt, bij Tase Wonen kun je de meubels kopen waar je van houdt.

 • Contactgegevens

  • Julianaweg 208
   1131 DL Volendam
  • E-mail: info@nulltasewonen.nl
  • Telefoon: 0299-363773
  • Website: www.tasewonen.nl
Posted in: