Scherpenzeel B.V.

 • Scherpenzeel BV produceert al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige assen, walsen, rollers en complete samenstellingen voor verschillende marktsegmenten van de maakindustrie. Uitgangspunt hierbij is het leveren van een toegevoegde waarde aan het productieproces van onze klanten. De betrokkenheid bij en de kennis van assen en rollers is door onze jarenlange ervaring optimaal en verschaft ons de mogelijkheid om maximale ondersteuning te bieden aan onze klanten bij het ontwikkelen en produceren. Door de 50 jaar ervaring beschikt Scherpenzeel B.V. over een enorme hoeveelheid gespecialiseerde kennis.

  Vanaf 1992 is Scherpenzeel B.V. ISO9001-2008 gekwalificeerd. Deze afstemming tussen organisatie, ontwikkeling, productiekwaliteit en toepasbaarheid zal zich in de toekomst verder manifesteren in voordelen voor de afnemers van onze producten.

  Kortom: Scherpenzeel B.V. Supporting your CORE business!

  Op onze internetsite vindt u meer informatie over onze producten, gebruikte technieken, behandelingen en meer. Wanneer u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website vragen heeft of wanneer uw interesse is gewekt neemt u dan gerust contact met ons op.

  Scherpenzeel B.V. investeert in uitbreiding machinepark. klik hier voor meer informatie.

 • scherpenzeel

  Willem-Scherpenzeel

  Willem Scherpenzeel

  Contactgegevens

  • Adres:
   Industrieweg 2, 1619 BZ Andijk
  • E-mail: wscherpenzeel@nullscherpenzeelbv.nl
  • Telefoon: +31(0)88 12 22 200
  • Website: www.scherpenzeelbv.nl
Posted in: