NGage Recruitment B.V.

  • Wij zijn NGage Recruitment B.V. ; een Werving – en Selectiebureau dat zich sinds de oprichting in 2010 zeer snel en succesvol heeft ontwikkeld. Wij zijn dé partner in IT werving – en selectie voor vele bedrijven in Nederland, van grote corporates tot MKB en start-ups. Met onze werkmaatschappijen zijn we momenteel actief in een aantal niche-markten binnen de IT, namelijk PHP, Java, .NET, Frontend en Testing. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door professionaliteit, persoonlijke aandacht en vakkennis op het gebied van IT.

    We werken in totaal met een jonge club van 31 collega’s op een mooie locatie in Hoorn. De cultuur binnen ons bedrijf valt te typeren als nuchter, humoristisch, hard werkend en samen sta je sterk! Ons harde werken wordt veelal beloond met bonussen, borrels, gezellige spelletjesmiddagen en uitjes. Bij het behalen van onze doelen denken we echter niet alleen aan de uitjes die we hierdoor kunnen organiseren, maar hoe mooi is het dat we hiermee ook een bijdrage kunnen leveren aan een organisatie als Stichting CarMar. Wij werken hard om doelen te bereiken en mensen te ondersteunen en dit waarderen wij dan ook heel erg in andere organisaties. Stichting CarMar werkt samen voor een prachtig doel en hier dragen wij graag een steentje aan bij.

    Interesse in onze dienstverlening?

    Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening, dan kun je contact met ons opnemen of bezoek onze website https://www.ngagerecruitment.nl/

  • Contactgegevens