Joosten Hoorspecialisten

Vriend van CarMar sinds 05-2013

 • Joosten Hoorspecialisten is de enige zelfstandige audicienonderneming met praktijken in  Zaandam en Hoorn. Vanuit het Medisch Centrum Kleurrijk aan de Bristolroodstraat 164 te Zaandam en het Leonard Bernsteinhof 3 te Hoorn staan de medewerkers van Joosten Hoorspecialisten al jaren klaar voor de slechthorenden en mensen uit de Zaanstreek en ver daar buiten. Naast het geven van advies en het leveren, repareren en afstellen van hoortoestellen voorziet Joosten Hoorspecialisten ook in telefonie, waarschuwingssystemen, wekkers en andere hulpmiddelen voor slechthorenden. Naast het leveren van hoortoestellen van alle gerenommeerde fabrikanten kunt u natuurlijk ook terecht om uw gehoor te beschermen. Op maat gemaakt, of een standaard variant.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen is slechts een holle frase, echt iets betekenen voor een stichting of vereniging is voor veel ondernemers vaak teveel van het goede. Met Club CarMar heb ik een doel gevonden dat zowel zakelijk als persoonlijk een aanvulling vormt op onze bedrijfsfilosofie.

  Daarnaast zijn wij ook online vertegenwoordigd middels www.allesvoororen.nl, een webwinkel speciaal voor slechthorenden. Daar vindt u ons volledige assortiment hoorhulpmiddelen. De levering van deze hulpmiddelen vindt altijd plaats vanuit het hoofdkantoor inHoorn, welke tevens dienst doet als bezichtigingsvestiging, opslag en distributiecentrum.

  Joosten Hoorspecialisten is lid van Hoorprofs; Het kwaliteitskeurmerk voor audicienbedrijven. Hierdoor bent u er zeker van dat u altijd door een gediplomeerd en kundig hoorspecialist geholpen wordt. Tevens is Joosten Hoorspecialisten houder van het StAr Keurmerk, en heeft zij contracten of afspraken met alle zorgverzekeraars. Daarnaast zijn er goede contacten met Audiologisch Centra en KNO-artsen.

  Joosten Hoorspecialisten staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast het ondersteunen van Stichting CarMar levert zij (gratis) oude hoortoestellen aan derde wereldlanden. En is inleverpunt van Stichting Stibat voor het inleveren van uw gebruikte hoorbatterijen.

 • Joosten_logo-copy

  Contactgegevens

  • Adres:
   Leonard Bernsteinhof 3
   1628TT, Hoorn
  • E-mail: info@nulljoostenhoorspecialisten.nl
  • Telefoon: 0229-755 133
  • Website: www.joostenhoorspecialisten.nl
Posted in: